DESM

Team Claudia DESM - Spinning Marathon
 

Waarom?
Het is helaas waar! Iedereen kent wel iemand in zijn of haar naaste omgeving die lijdt of heeft geleden aan de verschrikkelijke ziekte kanker. Misschien heb je het zelf wel aan den lijve ondervonden.

Binnen voetbalvereniging DESM hebben we het afgelopen jaar ook meegemaakt welke impact dit heeft, door het overlijden van Claudia Göbbels-Effertz. Claudia, echtgenote van Will en moeder van Levy, Jael en Rowi, allen lid van onze voetbalclub DESM.

Om er voor te zorgen dat niemand meer hoeft te overlijden aan deze vreselijke ziekte en om de de kwaliteit van leven van mensen die leiden aan de ziekte moet veel onderzoek gedaan worden en hiervoor is veel geld nodig. Er worden mooie stappen gemaakt, maar we zijn er nog niet. Daarom is iedere euro nog steeds méér dan welkom voor onderzoek naar kanker.

 
Wat gaan we doen?
We gaan met bijna 36 personen bestaande uit (oud)leden en hun familieleden, sponsoren en vrijwilligers deel nemen aan het event Alpe D’Huzes op 6 juni 2019. Claudia zal hier voor symbool staan voor allen binnen de DESM-familie die lijden of hebben geleden aan deze vreselijke ziekte en ter nagedachtenis aan hen die er aan overleden. We gaan met team Claudia DESM samen met duizenden andere deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez beklimmen, onder het motto ‘opgeven is geen optie’..

De spinning marathon is één van de vele activiteiten die we als Team Claudia DESM organiseren om geld in te zamelen om ook een bijdrage te leveren om onderzoek te verrichten zodat niemand meer aan deze vreselijke ziekte hoeft te overlijden

 
Kom ook in actie en doe mee met de Team Claudia DESM spinning marathon!
We zouden het supergaaf vinden als we met zoveel mogelijk mensen samen kunnen trappen.

 • Dus twijfel niet te lang en meld je aan
 • De spinning marathon vindt plaats op 19 mei 2019 tijdens de laatste thuiswedstrijden van DESM 1 en 2. Er worden dus ook voetbalwedstrijden gespeeld waar we samen tijdens het fietsen van kunnen genieten.
 • Er is plaats voor 20 teams
 • Deelname bedraagt €250,00 per team
 • Uiteraard kan je als deelnemer gebruik maken van kleedlokalen en douches
 • De marathon begint om 09.00 uur en eindigt om 18.00 uur
 • Elk team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 9 personen. Je moet je team dus verdelen over de eerder genoemde 9 uur! Je mag ook zeker meer dan een uur per persoon fietsen als je dat graag wilt
 • Aanmelden via teamclaudia.desm@gmail.com m.v.v. je naam en telefoonnummer. Na ontvangst van je email sturen we je een inschrijvingsformulier toe
 • De lessen worden begeleid door gecertificeerde spinning instructeurs
 • Ook zullen de lessen opgeluisterd worden door verschillende artiesten
 • Er is zelfs de mogelijkheid om, tegen een geringe vergoeding, te genieten van een heerlijke massage vóór of ná je inspanning!
 • Tijdens de marathon worden er ook loten verkocht voor een loterij die aan het einde van de marathon zal plaatsvinden. Hiermee zijn prachtige prijzen te winnen welke gesponsord zijn door bedrijven en middenstanders en waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Team Claudia DESM
 • Mochten er fietsen over zijn kan je ervoor kiezen om voor € 20,- per uur mee te fietsen

 

Alles op een rijtje

Naam event          

Datum                 

Tjdstip                           

Locatie                          

Aanmelden als team via                             

Aantal deelnemers per team   

Inschrijfgeld   

Team Claudia DESM Spinning marathon

19 mei 2019

9 uur → Start: 09.00 uur, Einde: 18:00

Kantine DESM → Kaaskampweg 4, Weert

teamclaudia.desm@gmail.com

4-9 personen

€ 250,- per team

DESM