DESM

AFGELASTINGEN

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

Stichting Hartsave Leuken

 

Stichting Hartsave Leuken is een vrijwilligersorganisatie die vooral in de wijk Leuken actief is. De vrijwilligers worden via hun mobiele telefoon opgeroepen voor een reanimatie. Als elke seconde telt is het belangrijk dat een beroep op deze vrijwilligers wordt gedaan. Zodra professionele hulp aanwezig is werken zij samen met de professionals. Jaarlijks zijn er in Nederland 14000- 15000 reanimaties waarbij een  beroep wordt gedaan op deze vrijwilligers. Dit is omgerekend ca 40 maal per dag. Op basis van onze ervaringen is dit voor de wijk Leuken ca 15 x per jaar.

 

Vind je het belangrijk dat de reanimatieopleidingen, onderhoud en aanschaf van AED’s in onze wijk up to date zijn?

Hartsave Leuken organiseert de reanimatieopleiding en herhalingslessen voor wijkbewoners.  De opleiding duurt 2 avonden en de herhalingsles 1 avond.

Heb je interesse? Meld je aan op info@hartsaveleuken.nl

Naast het deelnemen aan onze vrijwilligersgroep , die opgeroepen wordt bij een alarm in onze wijk, kun je ook doneren. Wilt u ons steunen met een donatie dan kunt u dit bedrag overmaken op NL08RABO0134482166.

Meer informatie van onze Stichting staat op www.hartsaveleuken.nl

DESM