DESM

AFGELASTINGEN

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

DESM HEEFT DE VOLGENDE VACATURES

 


WEDSTRIJDSECRETARIS JEUGD

Als wedstrijdsecretaris jeugd ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van het wedstrijdprogramma op (met name) de zaterdagen.
Je onderhoudt de contacten met de competitieleiders van de KNVB en plant de thuiswedstrijden.
Je draagt zorg voor de toedeling van scheidsrechters en indeling van velden en kleedlokalen.
Je overlegt met de jeugdcoördinatoren/jeugdleiders bij wijzigingen in speelschema’s en dergelijke.
In zowel de voorbereiding van het seizoen als ook tijdens de winterstop regel je vriendschappelijke wedstrijden voor de jeugd.

In deze functie werk je nauw samen met de wedstrijdsecretaris senioren. Bij afwezigheid kunnen de wedstrijdsecretaris senioren en junioren elkaar vervangen. Het is vooral belangrijk dat je bekend bent met onze club, de club een warm hart toedraagt en graag "oppe moesdiek" bent.

Wij bieden je een gezellige club, waar mensen voor elkaar door het vuur gaan. Er staat geen vergoeding tegenover. Alle mensen bij ons werken op vrijwillige basis. Interesse? Vragen? Neem contact op via info@desm.nl

 

SCHEIDSRECHTER

Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren of "het zesde" fluit; bij elke wedstrijd gaat het ergens om. Zonder scheids geen wedstrijd. Als scheidsrechter leid je het duel in goede banen. Daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen.

Maar het leiden van wedstrijden als scheidsrechter levert jou zeker ook wat op! Naast het lekker sportief bezig zijn werk je ook aan je eigen ontwikkeling. Beslissingen durven nemen, ergens voor staan. In de hitte van de strijd kan het wel eens gebeuren dat je tegenspraak krijgt. Hoe ga je daarmee om? Je wordt er sterker door. Allemaal ervaringen en leermomenten die je later wellicht goed van pas gaan komen.

Is dit iets wat je altijd al hebt willen doen, of ben je niet zeker of dit iets voor je is? Neem dan contact met ons op zodat we een toelichting kunnen geven en je eventueel als proef een wedstrijd kunnen laten fluiten. info@desm.nl

DESM