DESM

AFGELASTINGEN

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

NIEUWE SHIRTSPONSOR F-JEUGD !

Kinderpretland shirtsponsor F-jeugd VV DESM

Vanaf komend seizoen prijkt op de shirts van alle F-pupillenteams van VV DESM de naam Kinderpretland.

De  binnen- en buitenspeeltuin in recreatiegebied De IJzeren Man sponsort de komende 3 jaar alle  F teams (F1 t/m F5) van de Weerter voetbalclub, waardoor zo’n 50 jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 9 jaar binnen en buiten de regio met de naam Kinderpretland op de shirts hun wedstrijden af zullen werken.

Afgelopen zaterdag werd op Sportpark De Moeësdiêk het sponsorcontract ondertekend en werd aan de heer Jack Hermans - eigenaar van Kinderpretland en Klimbos Weert - een ingelijst shirt overhandigd. Vervolgens werd een groepsfoto gemaakt waarop een groot deel van de F-pupillen de nieuwe shirts aan het publiek toonde. VV DESM is verheugd om komend seizoen voor bijna alle jeugd- en seniorenteams een shirtsponsor te hebben gevonden, waardoor het grootste deel van de actieve leden in dezelfde uniforme JAKO tenues de kleuren van DESM verdedigt. Dit toont eens te meer de betrokkenheid aan van de vele sponsoren, leden en vrijwilligers van deze Weerter vereniging.

Heel veel dank hiervoor! 

DESM