DESM

AFGELASTINGEN

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

BREAKING NEWS !

Weekend 1 en 2 april…

’t Lentegevoel was er. Zeker op de zondag. Het terras was helemaal gevuld, want een ieder wilde genieten van dat heerlijke zonnetje. Met als middelpunt een bank gevuld met zoekende weduwnaren. Ze wisten niet wat ze zochten en dan helpt daar misschien een drankje bij.

De zaterdag….Een moeilijke overwinning van onze A tegen Venray. Een pittige tegenstander die van onze jongens eiste dat ze bij de les bleven. Dus een waarschuwing voor de volgende wedstrijden. Beterschap trouwens aan de geblesseerden. Met name Michiel. De JO17-1 lukte het niet om tegen RKSVO te scoren. De 0-0 was terecht. Wel winst voor JO15-1 en JO13-1.  De JO19-2 en JO17-2 verloren beiden, waardoor die bovenste plek een beetje uit zicht raakt. Terugknokken in de komende weken dus.

De zondag….prachtig weer. Een VE-2 team dat het voetbalbal mocht openen tegen de kampioen Laar. Als wij alle kansen hadden benut en Laar hun portie niet, hadden we gewonnen. Nu werd het een dikke nederlaag. Mooie goal trouwens van Ed. John ontpopt zich steeds meer als een goede ober. Het vijfde won eindelijk weer eens. Dennis en zijn kompanen liepen dan ook met een stralend gezicht (terecht) rond. Dik verdiend. Dat gold ook voor het derde. Zij wonnen ook en dat was even geleden.

Helaas verspeelde ons 2e punten tegen Cranendonck. Dat kwam vooral doordat we geen enkele van de vele kansen wisten te benutten. Daardoor blijft het boven spannend met a.s. zondag de topper uit tegen Brevendia voor de boeg.  Ons eerste zorgde in ieder geval voor nog meer lentevreugde door de 3 punten tegen Neerbeek thuis te houden. We speelden zeker geen goede wedstrijd maar desondanks had de score veel hoger kunnen (moeten) zijn. De punten waren zeer hard nodig want het blijft nog een aantal weken spannend w.b. die 4e degradatieplek van onder. Dus bij de les blijven met als voorgerecht de uitwedstrijd tegen Centrum boys a.s. zondag voor de boeg.

DESM