DESM

AFGELASTINGEN

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

Frank van Meijl geslaagd voor UEFA C

Afgelopen donderdag heeft onze O19-1 trainer Frank van Meijl de afsluitende praktijktraining van de KNVB UEFA C trainerscursus met goed gevolg afgesloten. Met een ruime voldoende op zak mocht Frank na afloop de felicitaties van KNVB docent Jo Slenter in ontvangst nemen en mag Frank zich vanaf nu ‘gediplomeerd UEFA C trainer’ noemen.

 

Het opleiden van onze ‘eigen jeugdtrainers’ is een van de doelstellingen van het in 2015 gepresenteerde Jeugdopleidingsplan. Vanuit dat oogpunt hebben er dit seizoen dan ook al diverse ‘interne sessies’ plaatsgevonden, verzorgd door hoofdtrainer Roel Nabuurs, waarbij de jeugdtrainers van onze jeugdelftallen de ‘tips en tricks’ van onze hoofdtrainer aangereikt hebben gekregen. Het behaalde trainersdiploma voor onze trainer, van het hoogste jeugdteam, past natuurlijk volledig in deze doelstelling. Frank, namens v.v. D.E.S.M. dan ook van harte gefeliciteerd!

 

De opgedane kennis heeft Frank overigens hard nodig om zijn O19-1 team naar het voorjaarskampioenschap te leiden in de 2e klasse van de KNVB. Met nog 4 wedstrijden te gaan staat het team trots aan kop in haar klasse.

 

Zaterdag 22 april a.s. (om 15.30 uur) is de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen concurrent HBSV. Hierbij is iedereen dan ook uitgenodigd om onze jongens aan te komen moedigen in hun strijd om het kampioenschap en promotie naar de 1e klasse.

DESM