DESM

AFGELASTINGEN

Afgelasting DESM jeugdtoernooi
Competities in amateurvoetbal worden niet hervat vanwege coronavirus
Jubileumfeest 75 jaar DESM gaat in juni 2020 niet door! De werkgroep komt spoedig met een beslissing ''hoe nu verder''.
LET OP! i.v.m. het coronavirus zijn er tot en met 28 april gèèn wedstrijden en trainingen en blijft het sportpark gesloten !
Ben Steijntjes

IN MEMORIAM | Tjeu Coumans

Op 81-jarige leeftijd is vrijdagavond 15 februari ons Lid van Verdienste Tjeu Coumans overleden.

Tjeu was vanaf 1950 lid van onze vereniging.

Naast jarenlange steunpilaar van ons eerste elftal (links buiten) was hij ook buiten het veld zeer actief voor onze vereniging. Hij was één van onze kartrekkers van destijds de “Koekoek-accommodatie”.

Als drijvende kracht achter oud-papier en ijzer acties zorgde hij met daarnaast veel eigen werkzaamheden ervoor dat we als eerste club in de regio een prima lichtinstallatie hadden.

Als grote hulp en inspirator van de bouwactiviteiten op de Koekoek nam hij het voortouw bij de zo nodige renovatie.

De laatste jaren zagen we hem met Zus regelmatig op Sportpark De Moeësdiêk bij wedstrijden van ons eerste elftal en maakte hij deel uit van onze onderhoudsploeg.

Tjeu was iemand met een enorme drive, inzet en doorzettingsvermogen, met mooie verhalen en humor. Hij heeft veel voor onze club maar zeker ook voor Leuken betekent.

Tjeu wilde nooit te veel eer en aandacht, zijn slogan was altijd: “Zeg maar niets meer, want wat ik heb gedaan deed ik samen met de anderen van onze vereniging”.

Ter nagedachtenis aan hem zal er vandaag 17 februari bij al onze seniorenwedstrijden een moment van stilte worden gehouden.

Wij wensen Zus, Henry, Danielle, Coen, Bram, Stef en de familie veel sterkte in de komende tijd.


DESM