DESM

AFGELASTINGEN

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

STARTDAG ZATERDAG 26 AUGUSTUS 2017!

 

Beste leiders, trainers, ouders en jeugdspelers van DESM,

 

Het duurt nog even , maar voor de aanvang van het nieuwe seizoen willen wij, de Jeugdcommissie, jullie graag alvast tijdig uitnodigen voor de startdag op zaterdag 26 augustus 2017 op Sportpark “De Moeësdiêk!”.

Deze dag is bedoeld om kennis te maken met je (nieuwe) spelers en/of (nieuwe) leiders/trainers. Op deze dag zullen alle materialen per team verstrekt worden, waarna er meteen foto’s gemaakt zullen worden van ieder team! Op deze openingsdag is het ook de bedoeling dat ouders contact kunnen leggen met de (nieuwe) begeleiders van hun kind. Natuurlijk weet je nog niet waar je volgend jaar ingedeeld bent. Wacht hiervoor de teamindeling voor het nieuwe seizoen af.

Deze indeling wordt op 1 juli 2017 geplaatst op onze website.

 

Het programma van de startdag ziet er als volgt uit:

- Mini’s + JO9-Jeugd: jullie worden om 9:15 verwacht op sportpark “De Moeësdiêk” en zullen van 10.00 - 11.00 uur bezig zijn met een circuit techniektraining en wedstrijdjes.

 We zullen daarbij het veld uitzetten conform de nieuwe spelvormen.

- JO11-Jeugd:   Jullie worden om 10.30 uur verwacht en zullen van 11.00 – 12.00 uur sportief bezig zijn door middel met een circuit techniektraining en wedstrijdje.!

- JO13-Jeugd:   Alle spelers en leiders/trainers uit de D1, D2 en D3 worden deze dag om 11.30 uur verwacht op sportpark “De Moeësdiêk”. Ter keuze kan er tussen 12.00 – 13.00 uur getraind worden op eigen invulling door de trainers om elkaar (nog beter) te leren kennen en contact te leggen met de ouders! Voor ieder team is een half veld gereserveerd.

- JO15-jeugd:   Alle spelers en leiders/trainers uit deze teams worden deze dag om 12.30 uur verwacht op ons sportpark. Ter keuze kan er tussen 13.00 – 14.00 uur getraind worden op eigen invulling door de trainers om elkaar (nog beter) te leren kennen en contact te leggen met de ouders! Voor ieder team is een half veld gereserveerd. 

- JO17 en JO19: Hier zal door de teams een eigen invulling voor worden gegeven. (bijv. training of wedstrijd)

 

Uiteindelijk is deze openingsdag vooral bedoeld om SAMEN te starten aan het nieuwe, hopelijk succesvolle seizoen. Ook deze dag: “Mojjae beej de Moeësdiek zeen”!

 

Veel sportieve groeten,  

Jeugdcommissie DESM.

 

 

DESM