DESM

AFGELASTINGEN

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

Nieuwe start damesvoetbal D.E.S.M.

Dinsdagavond 12 september 2017 was het zover en werd de ‘kick-off’ verricht voor een nieuwe start van het damesvoetbal binnen D.E.S.M.

De afsluiting van het seizoen 2016-2017 eindigde in een grote teleurstelling toen bleek dat er te weinig dames overbleven om verder te kunnen gaan met het damesvoetbal binnen D.E.S.M.  Maar de overgebleven voetballende dames en hun leidsters gingen niet bij de pakken neerzitten en zijn energiek aan de slag gegaan om de meisjes en dames binnen D.E.S.M. te mobiliseren.

Op elke dinsdagavond om 19.30 uur zullen namelijk de dames, de veterinnen en onze actieve meisjes vanaf JO.15 (C-jeugd) samen trainen onder de vakkundige leiding van trainer William Vonken. De bedoeling is om deze groep (grotendeels) in het seizoen 2018-2019 weer in te laten stromen binnen de K.N.V.B.-competitie zodat D.E.S.M. vanaf dan weer meisjesvoetbal, damesvoetbal én veterinnenvoetbal heeft.

Veterinnenvoetbal

Vanaf dit seizoen is er binnen D.E.S.M. een veterinnenteam (dames 30+) actief. In competitieverband spelen deze dames op een aantal vrijdag avonden een 7 tegen 7 competitie. Vrijdag 15 september a.s. staat de eerste competitieronde op het programma om 20.00 uur op de velden van v.v. Merefeldia te Nederweert. Kom gerust kijken!

Heb je zin en interesse om eens kennis te komen maken met het damesvoetbal bij D.E.S.M. en wil je geheel vrijblijvend eens mee komen trainen op dinsdagavond?

Meld je dan aan via info@desm.nl of kom op dinsdagavond 19.30 uur naar sportpark De Moeësdiêk.

Kortom:           Heb je zin in een potje meiden- dames- of veterinnenvoetbal?

                        Ook dan, “moj je beej de Moeësdiêk zeen”

DESM