DESM

AFGELASTINGEN

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

Eerste jeugdsymposium geslaagd!

Vrijdag de 13e werd in onze hoeëskamer door de werkgroep voetbalzaken een avond georganiseerd voor onze jeugdtrainers en begeleiders. Een 25 personen bezochten deze leerzame, interactieve bijeenkomst. De werkgroep wil ons opgestelde jeugdopleidingsplan steeds meer handen en voeten geven, concreter maken.

Belangrijke vragen die centraal stonden op deze avond waren:

-          Wat zijn de kenmerken van een DESM-speler?

-          Wat vinden we bij het opleiden van jeugdspelers belangrijk?

-          Kijken we alleen naar de kwaliteit of vinden we dat DESM-clubgevoel ook belangrijk?

-          Hoe kunnen we het voetbalniveau van onze jeugd op een hoger niveau tillen voor alle teams?

Op een interactieve wijze werden alle deelnemers bij deze vraagstellingen betrokken. Samen moeten we nadenken over een uniforme aanpak van onze jeugdteams. De DESM-cultuur is daarbij belangrijk. Jeugdspelers beter maken; ’t voetbalplezier behouden; DESM als familie-vereniging blijven koesteren zijn en blijven belangrijke uitgangspunten.

De reacties op het eind waren positief. De discussies moeten zeker een vervolg krijgen. Belangrijk dat nog meer jeugdleiders en coaches er de volgende keer ook bij zijn. Zeker de moeite waard! Dank ook aan de mensen die deze avond hebben voorbereid en gepresenteerd.

 

 

DESM