DESM

AFGELASTINGEN

Oefenprogramma seizoen 2018-2019: zie wedstrijden en dan oefenprogramma
HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

IN MEMORIAM | FRITS ROOSEN

Ons bereikte het bericht dat afgelopen week Frits is overleden.  Altijd meelevend met zijn club. Ook meemopperend als de prestaties tegen vielen. Frits stond altijd paraat als er een beroep op hem werd gedaan.

Als kassaman…als medewerker op onze accommodatie op de maandag en woensdag….als bonnenverkoper bij al onze feestpartijen.  Samen met zijn kompaan Hub was hij elke zondag een vaste supporter van ons eerste.

Terecht werd hij in 2000 verkozen tot Moeësdiêker van het jaar.

De leeftijd en zijn gezondheid stelden op enig moment wel hun grenzen. Maar de weg naar onze accommodatie wist Frits steeds te vinden. Een ongeluk met de fiets zorgde voor een grotere tegenslag. Hij kon zijn club alleen nog op afstand volgen. Naar de bezorging van ons clubblad keek hij uit.

We zullen Frits altijd herinneren als een DESM-er pur sang. Zijn verbondenheid met zijn club bleek wel uit zijn laatste woorden tegen zijn kinderen: “Dootj ze oppe Moeësdiêk de groeete van mich”.  

Frits ook jij gegroet en dank voor alles wat je voor je club hebt gedaan.

DESM
Design by AAN15  -  Powered by DICO  © 2006-2018DigiBit