DESM

AFGELASTINGEN

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

TWEE F-TRAINERS HALEN TRAINERS CERTIFICAAT

Twee F-trainers halen trainers certificaat


In december hebben onze F-trainers Steffan Schmidt en John Peeters hun certificaat behaald na het volgen van de KNVB F-module; een korte cursus, waarbij de cursisten tijdens 4 avonden begeleid zijn door een KNVB-docent bij theorie en praktijk van hun eigen F-team.

D.E.S.M. wenst Steffan en John van harte proficiat en is maar wat trots op de inzet van deze vrijwilligers, die werken aan hun eigen ontwikkeling om de spelers nog beter te kunnen begeleiden, trainen en coachen.

Het is er D.E.S.M. veel aan gelegen haar jeugdkader de mogelijkheden te bieden om zich verder te ontwikkelen. Een werkgroep, samengesteld uit het bestuur, technische commissie en jeugdcommissie, is op dit moment druk bezig is om een voetbalbeleidsplan te ontwikkelen dat op het einde van het huidige voetbalseizoen gepresenteerd zal gaan worden.

Een van de doelstellingen van dit voetbalbeleidsplan is om ons jeugdkader, middels het bieden van de mogelijkheden tot het  volgen van opleidingen, korte cursussen en/of workshops te stimuleren en te ondersteunen in het uitoefenen van hun hobby.

Ben jij ook geïnteresseerd in het volgen van een opleiding of een (korte) cursus, meld je dan bij Ernst Jansen via ernstenmiriam@gmail.com

 

 

 

DESM