DESM

AFGELASTINGEN

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

Even voorstellen: Het nieuwe damesteam D.E.S.M. Vr 1


We zijn weer compleet….

Naast de vele actieve meisjes binnen onze jeugdafdeling en onze dames 30+ bij de veterinnen, mistten wij het afgelopen seizoen natuurlijk een dames seniorenteam.

Vanaf het nieuwe seizoen 2018 – 2019 spelen onze dames echter weer competitie in de 6e klasse van de KNVB. Ter voorbereiding op deze competitie speelden de dames afgelopen zondag een thuiswedstrijd tegen de dames van SVSH (Someren Heide). Na een 1-1 ruststand, met een ‘doelpunt van het jaar’ door Namani, werd helaas uiteindelijk met 1-3 verloren. 

Met name in de 1e helft liet ons damesteam, dat onder leiding staat van trainer William Vonken en de leidsters Nicole en Peggy, zien heel wat in haar mars te hebben. 

Heb je interesse in meisjes- dames- of veterinnenvoetbal? Het is allemaal mogelijk bij D.E.S.M. Informeer naar de mogelijkheden via info@desm.nl 

Trots toont het nieuwe damesteam van D.E.S.M. hier hun volledig nieuwe outfit

DESM