DESM

AFGELASTINGEN

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

Trainerswisseling seizoen 2019 – 2020 D.E.S.M. O19-1

Frank van Meyl heeft D.E.S.M. te kennen gegeven met ingang van het nieuwe seizoen geen trainer meer van ‘hoofdklasser’ D.E.S.M. O19-1 te zullen zijn.

Na 3 seizoenen O19-1, voorafgegaan door een lange reeks als trainer binnen de jeugdigere categorieën van de D.E.S.M. jeugdafdeling, komt hier dus een einde aan.

Onder leiding van Frank, sinds 2017 in het bezit van het trainersdiploma Uefa C Youth, hebben de D.E.S.M. jeugdteams O17 en O19 de afgelopen jaren flinke sportieve stappen vooruit kunnen zetten.

Met het O17 wist Frank te promoveren naar de 1e klasse. Met O19 wist Frank het afgelopen seizoen te promoveren naar de Hoofdklasse.

Vanaf het seizoen 2019 – 2020 zal Frank de nieuwe functie “Hoofd Jeugdopleiding” binnen de jeugdafdeling van D.E.S.M. gaan invullen.

Over de inhoud en de opzet van deze functie zal op korte termijn meer duidelijkheid worden gegeven.

Wij wensen Frank alvast heel veel succes met deze nieuwe uitdaging!

 

De Technische commissie van D.E.S.M. heeft echter niet stilgezeten en kan melden, dat vanaf het seizoen 2019 – 2020, de binnen D.E.S.M. alom bekende oud-speler en (jeugd)trainer, Peter Schellekens het stokje over zal gaan nemen van Frank als trainer van D.E.S.M. O19-1.

                                                        

Peter, op dit moment werkzaam bij de jeugdafdeling van sv Roggel, is geen onbekende binnen het jeugdvoetbal binnen onze regio.

De afgelopen seizoenen was hij ook jeugdtrainer van de O19-1 teams van onder andere MMC en sv Laar.

Ook Peter wensen wij alvast heel veel succes, in het nieuwe seizoen, met zijn nieuwe uitdaging binnen de D.E.S.M. jeugdafdeling.

 

DESM