DESM

AFGELASTINGEN

Rolf Bonten stopt bij dames DESM
Joop Faessen nieuwe hoofdtrainer DESM
Ben Steijntjes

Glenn Dierx nieuwe trainer D.E.S.M. O17-1

 

Vanaf het seizoen 2019 / 2020 zal Glenn Dierx trainer coach zijn van D.E.S.M. O17-1  

 

De 26-jarige oefenmeester is woonachtig in Weert. In het dagelijks leven is Glenn werkzaam als commercieel medewerker bij Cohose (gespecialiseerd in slangen en koppelingen t.b.v. de industrie) te Roermond.  Glenn heeft vanaf zijn 5e jaar gevoetbald bij MMC. Op 15 jarige leeftijd is Glenn zich gaan toeleggen op het trainerschap. Als trainer is hij bij MMC werkzaam geweest, vanaf de O-10 (E-jeugd) tot, op dit moment, de O15-1 (C1-jeugd).

 

Glenn, in het bezit van zijn Uefa C Youth diploma, kijkt ontzettend uit naar zijn nieuwe uitdaging bij D.E.S.M. O17-1.

 

“Mijn ambitie als trainer is om me te ontwikkelen en ervaring op te doen binnen de verschillende leeftijdscategorieën van het jeugdvoetbal. De leeftijdsgroep O17 is, na mijn trainersperiode binnen de O-15, een logische volgende stap. Daarnaast is D.E.S.M. mijn eerste club, buiten mijn vertrouwde club MMC, waar ik ben opgegroeid. Ook dit hoort bij mijn ontwikkeling als (jeugd)trainer”

 

 “Spelplezier en voetbalontwikkeling bij mijn spelers zijn de basiselementen van mijn werkwijze, als er dan vervolgens prestatief nog mogelijkheden zijn, is dat meegenomen” aldus Glenn.   

 

De jeugdafdeling van D.E.S.M. is er trots op dat ze, na Peter Schellekens als trainer van O 19-1, nu wederom een gediplomeerde jeugdtrainer kunnen presenteren binnen de jeugdafdeling.

 

Wij wensen Glenn veel plezier en succes als jeugdtrainer binnen onze vereniging!

 

 

 

 

DESM