DESM

AFGELASTINGEN

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

Aanvang trainingen en startdag

Aanvang trainingen seizoen 2019-2020

Vanaf maandag 26 augustus worden de trainingen voor de jeugdteams m.u.v. de mini’s hervat.  Voor de trainingsdagen en -tijden zie de info op deze website onder kopje Actueel/trainingsschema 19 /20.

Let op! het is helaas mogelijk dat  er voor een aantal teams nog onvoldoende trainers zijn. In dat geval zal het schema slechts ten dele gevolgd kunnen worden. Nieuwe trainers zijn dan ook altijd welkom !

De trainingen van de mini’s starten, mede door gezondheidsproblemen van de trainer, op een later moment.  Wanneer de mini-trainingen starten worden de betreffende spelers hierover geïnformeerd.

 

Startdag 24 augustus

Op zaterdag 24 augustus 2019 zal voor de jeugd  wederom de startdag gehouden worden. Als het goed is zijn jullie hierover aan het eind van vorig seizoen al over geïnformeerd.  Voor het geval dat je de info niet hebt gekregen of het niet meer weet staat hieronder nadere info over de startdag:

 

Deze dag is bedoeld om kennis te maken met je (nieuwe) spelers en/of (nieuwe) leiders/trainers. Op deze dag zullen alle materialen per team verstrekt worden, waarna er (indien iedereen aanwezig is) meteen foto’s gemaakt zullen worden van ieder team. Op deze openingsdag is het ook de bedoeling dat ouders contact kunnen leggen met de (nieuwe) begeleiders van hun kind.

 

Het programma van de startdag ziet er als volgt uit:

- Mini’s +JO8 + JO9-Jeugd: jullie worden om 9:15 verwacht op sportpark “De Moeësdiêk” en zullen van 10.00 - 11.00 uur bezig zijn met een circuit techniektraining en wedstrijdjes.

        We zullen daarbij het veld uitzetten conform de nieuwe spelvormen.

- JO10 en JO11-Jeugd:   Jullie worden om 10.30 uur verwacht en zullen van 11.00 – 12.00 uur sportief bezig zijn door middel met een circuit techniektraining en wedstrijdje.

- JO12 en JO13-Jeugd:   Alle spelers en leiders/trainers worden deze dag om 11.30 uur verwacht op sportpark “De Moeësdiêk”. Ter keuze kan er tussen 12.00 – 13.00 uur getraind worden op eigen invulling door de trainers om elkaar (nog beter) te leren kennen en contact te leggen met de ouders! Voor ieder team is een half veld gereserveerd.

- JO15-jeugd:   Alle spelers en leiders/trainers uit deze teams worden deze dag om 12.30 uur verwacht op ons sportpark. Ter keuze kan er tussen 13.00 – 14.00 uur getraind worden op eigen invulling door de trainers om elkaar (nog beter) te leren kennen en contact te leggen met de ouders! Voor ieder team is een half veld gereserveerd. 

DESM