DESM

AFGELASTINGEN

Rolf Bonten stopt bij dames DESM
Joop Faessen nieuwe hoofdtrainer DESM
Ben Steijntjes

BESTUURLIJK NIEUWS

Beste Moeësdiêkers,

Wat is het een onwerkelijke wereld! We merken allemaal de gevolgen van corona. De ene wat meer als een ander, maar dat onze maatschappij hard is getroffen mag duidelijk zijn. En nu, meer dan eens, is duidelijk dat gezondheid zo ontzettend belangrijk is! Om sommige leden en/of familieleden maken we ons heel erg zorgen en kunnen we alleen maar hopen dat zij snel weer beter zullen worden. Dan is de stelling "gezondheid boven alles" iets waar we als club alleen maar volledig achter kunnen staan.

Dit betekent echter wel dat we daarom op dit moment concessies moeten doen en bepaalde normale activiteiten niet uit kunnen voeren, ook omdat dit zo door de regering is besloten. Het was al duidelijk dat de competitie dit seizoen niet uitgespeeld zou worden en dat ons 75 jarig jubileum een jaar verschoven wordt. Maar ook de feestdag/avond aan het einde van het seizoen zit er dit jaar niet in. Dit seizoen dooft heel stilletjes uit zonder laatste toernooitjes, zonder laatste gezellige clubavond, zonder samen genieten van een wedstrijd, zonder samen vloeken bij verlies en vieren van de winst, zonder samen "oppe Moeësdiêk" te zijn. Maar ook hier geldt dan dat gezondheid boven alles gaat.

Gelukkig zijn er ook kleine lichtpuntjes. De jongste jeugd mag in ieder geval weer een beetje actief worden op de voetbalvelden en ook voor de wat oudere jeugd wordt gekeken of er iets mogelijk is. Met die belangrijke stelling "gezondheid boven alles" voorop, kijken we hoe we als club invulling kunnen geven aan deze versoepeling. We willen de mogelijkheden die nu gegeven worden op een goede, gezonde en gedegen manier benutten, maar dat kan alleen als iedereen de voorwaarden goed in acht neemt. Hou de correspondentie hierover in de gaten. Graag doen we een beroep op iedereen om hierbij de regels goed op te volgen zodat we de versoepelingen ook kunnen blijven uitbouwen en de gezondheid risico's kunnen minimaliseren. Voorzichtig willen we een begin maken en als alles goed gaat ook voorzichtig uitbouwen. Als we merken dat het teveel wordt, te gevaarlijk of men gaat niet op een goede manier om met de regels zal dit helaas consequenties hebben. Hier zijn we samen verantwoordelijk voor! Maar we vinden dat ook in deze moeilijke tijd geldt: "dan mojje beej de moeësdiêk zijn" en zijn we "door eendracht samen sterk".

Hopelijk kunnen we volgend seizoen, in ieders gezondheid, weer samen een pilsje drinken op onze club.

Tot die tijd: blijf sterk en gezond!

 

Dagelijks Bestuur DESM

DESM