DESM

AFGELASTINGEN

Rolf Bonten stopt bij dames DESM
Joop Faessen nieuwe hoofdtrainer DESM
Ben Steijntjes

UPDATE CORONA COMMISSIE 14-05

Hervatten trainingen vanaf maandag 18 mei voor jeugdteams JO13 en ouder
Vanaf 18 mei willen wij de jeugdtrainingen vanaf de JO13 categorieën weer op gaan starten. Zie het coronaprotocol voor de te hanteren tijden en avonden.

Hervatten trainingen vanaf 1 juni voor senioren
De senioren kunnen weer trainen vanaf 1 juni. E.e.a. moet nog nader worden uitgewerkt, volg onze communicatiekanalen voor meer informatie!

Coronaprotocol
Om duidelijkheid te verschaffen aan trainers, ouders/verzorgers en sporters hebben wij een Coronaprotocol opgesteld. In dit protocol zijn de richtlijnen opgesteld die het mogelijk moeten maken om onze jeugd op een, voor iedereen, veilige manier te kunnen laten sporten. Wij vragen hierin dan ook ieders medewerking. In de bijlage treffen jullie het door ons opgestelde Coronaprotocol aan. We verzoeken jullie om deze aandachtig door te lezen en te handelen conform het protocol.

Opvolgen Coronaprotocol
We verwachten van onze begeleiding, spelers en ouders dat de maatregelen worden opgevolgd. Alleen op deze manier kunnen we onze voetbalsport weer aanbieden en hopen we dat we snel weer op een normale manier aan de slag kunnen gaan. We hopen op eenieders medewerking en begrip.

In de komende periode zullen wij zo transparant mogelijk alle ontwikkelingen met jullie communiceren. Onze contactgegevens kun je vinden in het bijgevoegde Corona protocol. We zullen jullie vragen zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Blijf gezond en met sportieve groet,

Werkgroep Corona v.v. DESM
voetbalzaken@desm.nl 

 

DESM