DESM

AFGELASTINGEN

Rolf Bonten stopt bij dames DESM
Joop Faessen nieuwe hoofdtrainer DESM
Ben Steijntjes

Dames DESM steunen de Weerter horeca met een eigen biertje

De gedwongen sluiting van de horeca, de afgelopen 7 maanden, heeft ook de voetbaldames van vv DESM niet onberoerd gelaten en daarom komen ze in actie om een aantal getroffen horeca ondernemers een hart onder de riem te steken!

De dames hebben namelijk een eigen biertje ontwikkeld genaamd ‘Boezem Blond’, een krachtig Blond Biertje dat heerlijk zal smaken bij zomerse temperaturen. Dit gebrouwen biertje zal in een beperkte oplage verkocht gaan worden in de vorm van een pakket van 3 blikken bier met een bijbehorend ‘knabbeltje’.

In de maanden mei en juni zullen de dames ‘de markt’ opgaan om deze pakketten te verkopen. De prijs van één bierpakket bedraagt € 10,-. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de Weerter horeca.

Zodra de Corona richtlijnen het toelaten zullen de dames in juli a.s. het biertje presenteren, daarna zullen de pakketten worden rondgebracht om uiteindelijk via een ‘platte-kar-tocht’ de opbrengst, middels een cheque, uit te gaan delen aan de Weerter horeca ondernemers.

Wil je op voorhand al een bierpakket bestellen, dan kan dat uiteraard. Open bijgevoegde link en plaats jouw bestelling! https://forms.gle/TCfRstC5ma4G7MtW9 

Want auch vuuêr unne lekkere “Boezem Blond”.....moj jae beej de Moêsdieëk zeen! 

DESM