DESM

ACTUEEL

Oefenprogramma seizoen 2018-2019: zie wedstrijden en dan oefenprogramma
HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

Vacature fysiotherapeut (io) / verzorger-masseur (m/v)  v.v. D.E.S.M. Weert seizoen 2017/2018

Voor het aankomende seizoen (2017/2018) is v.v. D.E.S.M. uit Weert op zoek naar een nieuwe fysiotherapeut cq. verzorger/masseur voor haar selectie. 

v.v. D.E.S.M. is een gezellige, maar zeker ook ambitieuze amateurvereniging, momenteel actief in de derde klasse KNVB. Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut (m/v) cq. verzorger/masseur  die de verzorging van de selectie op zich wil nemen.

Wij verwachten dat hij/zij:

  • Affiniteit heeft met sport (het liefst met de voetbalsport);
  • Goed is in de communicatie (denk hierbij aan overleg met spelers, trainers etc.);
  • Aanwezig kan zijn op dinsdagavond, donderdagavond en (zoveel mogelijk) op zondagmiddag;
  • Leergierig is en van aanpakken houdt.

    De werkzaamheden die hij/zij dient te verrichten zijn:
  • Screenen van klachten;
  • Diagnosticeren van klachten;
  • Behandelen (tapen/masseren) van klachten;
  • Materiaal beheer.

Deze werkzaamheden zullen gedurende het gehele seizoen, dat start begin augustus en eindigt medio mei, plaatsvinden.  

Voor het verrichten van bovengenoemde werkzaamheden zal in gezamenlijk overleg een reële vergoeding worden afgesproken.

v.v. D.E.S.M. werkt samen met Fysiotherapie Philipsen, gevestigd in Weert en Ell.  Samen met het ‘team Philipsen’  zorgt v.v. D.E.S.M. ervoor dat je goed zal worden begeleid in het werken binnen de sportvereniging. Ben je  als fysiotherapeut(e)  nog in opleiding dan is dit de ideale manier om het werken in de praktijk te combineren met jouw opleiding. 

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of kan je niet wachten om te beginnen? Neem dan direct contact op met v.v. D.E.S.M. en/of Joost Philipsen.
 

Telefoon: 06-25482922                            
Mailadres: fysiophilipsen@home.nl  / senioren@desm.nl

 

_________________________________________________________________________

 


WEDSTRIJDSECRETARIS JEUGD

Als wedstrijdsecretaris jeugd ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van het wedstrijdprogramma op (met name) de zaterdagen.
Je onderhoudt de contacten met de competitieleiders van de KNVB en plant de thuiswedstrijden.
Je draagt zorg voor de toedeling van scheidsrechters en indeling van velden en kleedlokalen.
Je overlegt met de jeugdcoördinatoren/jeugdleiders bij wijzigingen in speelschema’s en dergelijke.
In zowel de voorbereiding van het seizoen als ook tijdens de winterstop regel je vriendschappelijke wedstrijden voor de jeugd.

In deze functie werk je nauw samen met de wedstrijdsecretaris senioren. Bij afwezigheid kunnen de wedstrijdsecretaris senioren en junioren elkaar vervangen. Het is vooral belangrijk dat je bekend bent met onze club, de club een warm hart toedraagt en graag "oppe moesdiek" bent.

Wij bieden je een gezellige club, waar mensen voor elkaar door het vuur gaan. Er staat geen vergoeding tegenover. Alle mensen bij ons werken op vrijwillige basis. Interesse? Vragen? Neem contact op via info@desm.nl

 

SCHEIDSRECHTER

Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren of "het zesde" fluit; bij elke wedstrijd gaat het ergens om. Zonder scheids geen wedstrijd. Als scheidsrechter leid je het duel in goede banen. Daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen.

Maar het leiden van wedstrijden als scheidsrechter levert jou zeker ook wat op! Naast het lekker sportief bezig zijn werk je ook aan je eigen ontwikkeling. Beslissingen durven nemen, ergens voor staan. In de hitte van de strijd kan het wel eens gebeuren dat je tegenspraak krijgt. Hoe ga je daarmee om? Je wordt er sterker door. Allemaal ervaringen en leermomenten die je later wellicht goed van pas gaan komen.

Is dit iets wat je altijd al hebt willen doen, of ben je niet zeker of dit iets voor je is? Neem dan contact met ons op zodat we een toelichting kunnen geven en je eventueel als proef een wedstrijd kunnen laten fluiten. info@desm.nl

 

Heb je vragen of heb je interesse?

Aarzel dan niet en informeer of meld je aan via info@desm.nl

DESM
Design by AAN15  -  Powered by DICO  © 2006-2018DigiBit