DESM

ACTUEEL

1e oefenwedstrijd dinsdag 20 augustus DESM 1 - Schinveld 1 om 20:00 uur
HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM OVER DE GESLOTEN POORTEN EN HEKKEN TE KLIMMEN EN GEBRUIK TE MAKEN VAN DE VOETBALVELDEN. BIJ OVERTREDING KUNNEN ER SANCTIES VOLGEN VOOR BETROKKEN SPELERS
Ben Steijntjes

Vacature fysiotherapeut (io) / verzorger-masseur (m/v)  v.v. D.E.S.M. Weert seizoen 2017/2018

Voor het aankomende seizoen (2017/2018) is v.v. D.E.S.M. uit Weert op zoek naar een nieuwe fysiotherapeut cq. verzorger/masseur voor haar selectie. 

v.v. D.E.S.M. is een gezellige, maar zeker ook ambitieuze amateurvereniging, momenteel actief in de derde klasse KNVB. Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut (m/v) cq. verzorger/masseur  die de verzorging van de selectie op zich wil nemen.

Wij verwachten dat hij/zij:

  • Affiniteit heeft met sport (het liefst met de voetbalsport);
  • Goed is in de communicatie (denk hierbij aan overleg met spelers, trainers etc.);
  • Aanwezig kan zijn op dinsdagavond, donderdagavond en (zoveel mogelijk) op zondagmiddag;
  • Leergierig is en van aanpakken houdt.

    De werkzaamheden die hij/zij dient te verrichten zijn:
  • Screenen van klachten;
  • Diagnosticeren van klachten;
  • Behandelen (tapen/masseren) van klachten;
  • Materiaal beheer.

Deze werkzaamheden zullen gedurende het gehele seizoen, dat start begin augustus en eindigt medio mei, plaatsvinden.  

Voor het verrichten van bovengenoemde werkzaamheden zal in gezamenlijk overleg een reële vergoeding worden afgesproken.

v.v. D.E.S.M. werkt samen met Fysiotherapie Philipsen, gevestigd in Weert en Ell.  Samen met het ‘team Philipsen’  zorgt v.v. D.E.S.M. ervoor dat je goed zal worden begeleid in het werken binnen de sportvereniging. Ben je  als fysiotherapeut(e)  nog in opleiding dan is dit de ideale manier om het werken in de praktijk te combineren met jouw opleiding. 

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of kan je niet wachten om te beginnen? Neem dan direct contact op met v.v. D.E.S.M. en/of Joost Philipsen.
 

Telefoon: 06-25482922                            
Mailadres: fysiophilipsen@home.nl  / senioren@desm.nl

 

_________________________________________________________________________

 

SCHEIDSRECHTER

Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren of "het zesde" fluit; bij elke wedstrijd gaat het ergens om. Zonder scheids geen wedstrijd. Als scheidsrechter leid je het duel in goede banen. Daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen.

Maar het leiden van wedstrijden als scheidsrechter levert jou zeker ook wat op! Naast het lekker sportief bezig zijn werk je ook aan je eigen ontwikkeling. Beslissingen durven nemen, ergens voor staan. In de hitte van de strijd kan het wel eens gebeuren dat je tegenspraak krijgt. Hoe ga je daarmee om? Je wordt er sterker door. Allemaal ervaringen en leermomenten die je later wellicht goed van pas gaan komen.

Is dit iets wat je altijd al hebt willen doen, of ben je niet zeker of dit iets voor je is? Neem dan contact met ons op zodat we een toelichting kunnen geven en je eventueel als proef een wedstrijd kunnen laten fluiten. info@desm.nl

 

Heb je vragen of heb je interesse?

Aarzel dan niet en informeer of meld je aan via info@desm.nl

DESM